Društvo multiple skleroze i Udruga osoba sa invaliditetom na obilježavanju svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru

Događaji   |   05.06.2016.
Društvo multiple skleroze i Udruga osoba sa invaliditetom na obilježavanju svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru

Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije bilo je domaćin obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze na kojem su kao gosti bili i članovi Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije i Udruge osoba sa invaliditetom Virovitice.

U Lovačkom domu "Zrinski" u Vukovaru tim je povodom održano predavanje „Život sa MS-om“ a o problemima, simptomima, prepoznavanju bolesti, načinima ublažavanja simptoma govorila je dr. Tea Mirošević Zubonja specijalistica neurologije u KBC Osijek, a o uvjetima i mogućnostima terapije u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Lipik govorio je Dr.Oto Kraml, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.

Na obilježavanju svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru, uz članove Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije i Udruge osoba sa invaliditetom Virovitice, bili su i članovi Društva multiple skleroze iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske županije te Udruženja multiple skleroze „Mala Bačka“ iz Bačke Topole i "Moj Srem iz "Inđije iz Republike Srbije.

U ime domaćina Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije goste je pozdravio predsjednik društva Zoran Oljača, te je pozvao goste na Turističko razgledavanje Vukovara turističkim vlakićem.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.