Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije
Događaji
Društvo multiple skleroze i Udruga osoba sa invaliditetom na obilježavanju svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru

Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije bilo je domaćin obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze na kojem su kao gosti bili i članovi Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije i Udruge osoba sa invaliditetom Virovitice.

U Lovačkom domu "Zrinski" u Vukovaru tim je povodom održano predavanje „Život sa MS-om“ a o problemima, simptomima, prepoznavanju bolesti, načinima ublažavanja simptoma govorila je dr. Tea Mirošević Zubonja specijalistica neurologije u KBC Osijek, a o uvjetima i mogućnostima terapije u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Lipik govorio je Dr.Oto Kraml, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.

Na obilježavanju svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru, uz članove Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije i Udruge osoba sa invaliditetom Virovitice, bili su i članovi Društva multiple skleroze iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske županije te Udruženja multiple skleroze „Mala Bačka“ iz Bačke Topole i "Moj Srem iz "Inđije iz Republike Srbije.

U ime domaćina Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije goste je pozdravio predsjednik društva Zoran Oljača, te je pozvao goste na Turističko razgledavanje Vukovara turističkim vlakićem.

05.06.2016.