Uspješna godina rada Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije

Događaji   |   30.03.2016.
Uspješna godina rada Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije

U prostorijama Crvenog Križa u Virovitici, Društvo multipleskleroze Virovitičko-podravske županije održalo je godišnju Izvještajnu skupštinu. Skupštinu je vodila Mirna Benko tajnica društva, koja je podnijela Izvješće o radu i aktivnostima te financijsko izvješće u protekloj godini.

Nakon što su jednoglasno usvojena sva izvješća, konstatirano je da je Udruga u protekloj godini korektno i uspješno odradila većinu planiranih aktivnosti od kojih je najveći "SOS ZA MS" prvi europski projekt u partnerstvu sa Savezom društava MS-a Hrvatske i sedam partnerskih županijskih organizacija Multiplaskleroze.

U protekloj je godini Društvo je ostvarilo zanimljivu suradnju sa Njemačko-hrvatskom zajednicom iz Karlsruhea koja je, uz pomoć Antuna i Ljiljane Kralj, u više navrata dostavila vrijedne donacije poput električnih bolničkih kreveta, madraca, električnih invalidska kolica, hodalica i ostalih pomagala potrebitim invalidnim osobama. U znak zahvalnosti svim koje su podržali rad Društva podijeljene su i Zahvalnice.

Nakon svih ovih izvješća predstavljen je plan rada za tekuću godinu.

Društvo se ovim putem zahvaljuje Udruzi osoba sa Invaliditetom Virovitica i njenom predsjedniku Damiru Brkiću što su uveličali skupštinu svojim dolaskom, Crvenom Križu Virovitica i Željki Grahovac na prostoru i izvrsnoj suradnji, mesnicama "Šuvak" i "Kalinić" na donaciji suhomesnatih proizvoda, slastičarni "Dora", ortopedskoj kući "Ortoteh" te Volonterima na nesebičnoj pomoći.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.