Uskoro humanitarna nogometna utakmica Humane zvijezde Hrvatske i Humane zvijezde Bosne i Hercegovine

Događaji   |   Virovitica.net  |  05.10.2011.
Uskoro humanitarna nogometna utakmica Humane zvijezde Hrvatske i Humane zvijezde Bosne i Hercegovine

U srijedu 5. listopada održana je tiskovna konferencija u povodu održavanja humanitarno-sportske prirede. Konferencija se održala na nogometnom stadionu NK Virovitica sa početkom u 11 sati. Humanitarna nogometna utakmica organizirana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH i Hrvatskog Olimpijskog odbora (HOO) te će nastupiti HUMANE ZVIJEZDE HRVATSKE i HUMANE ZVIJEZDE BOSNE I HERCEGOVINE.

Hrvatske zvijezde predvodit će predsjednik RH prof.dr.sc. Ivo Josipović, a cjelokupni prihod od prodanih ulaznica namijenjen je DRUŠTU MULTIPLE SKLEROZE VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE.

U ekipi hrvatskih zvijezda će, osim predsjednika Josipovića, zaigrati naši poznati sportaši i estradnjaci, poput Marića, Zajeca, Krpana, Cvitanovića, Špehara, Novkovića, Vidovića, Ljubeka, Mujčina, Kovačevića, Marasa...

Nadamo se da će poznata imena privući ljude da kupnjom ulaznica pomognu Društvu Multiple Skleroze kako bi se što lakše nosili s tom bolešću. Navodimo da je riječ o humanitarnoj aktivnosti koja je odrađena već 30-tak puta na području cijele Hrvatske i Humane zvijezde odazivaju se uvijek na takve prigode. U Virovitici bi bila prigoda odraditi 34 utakmicu Humanih zvijezda.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.