Osobe sa invaliditetom i Društvo multiple skleroze uljepšali Božić nezaposlenoj sugrađanki

Događaji   |   04.01.2016.
Osobe sa invaliditetom i Društvo multiple skleroze uljepšali Božić nezaposlenoj sugrađanki

Osobe sa invaliditetom Virovitice i Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije u duhu Božića i božićnog darivanja, iskazali su pravi primjer ljudi dobre volje koji su spremni pomoći i drugima u nevolji. Iako kao Društvo i Udruga ovise o donacijama, svojom gestom uljepšali su Božić nezaposlenoj sugrađanki Ljiljani iz Milanovca. Dio zarade od donacija iskoristili su za kupnju drva za ogrjev Ljiljani koja je bez ikakvih primanja, ali koja i sama kao volonterka pomaže osobama sa invaliditetom oko raznih potreba. Svojom novčanom donacijom Ljiljani pomogla je i obitelj Kralj za nabavku osnovnih kućanskih potrepština.

Drago nam je da smo nekome uljepšali ovaj Božić. Sretan Božić i Novu godinu svim ljudima dobre volje i svima ostalima poručuju članovi Udruge i Društva.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.