Održana redovna izvještajna sjednica Skupštine Društva

Događaji   |   19.05.2012.
Održana redovna izvještajna sjednica Skupštine Društva

U subotu, 19. svibnja 2012. godine s početkom u 10.00 sati održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije na kojoj je predsjednica gđa Blanka Kokorić podnijela Izvješće o radu i Financijskom poslovanju Društva za 2011. godinu i još jednom zahvalila Gradu Virovitici, Virovitičko-podravskoj županiji, Ministarstvu zdravlja, organizatorima i sudionicima Humanitarne utakmice, kao i svim građanima, donatorima i svim dobrim ljudima koji su nam na bilo koji način pomogli pri rješavanju naših problema.
Također hvala svim predstavnicima institucija, društava i udruga s kojima smo kontaktirali kao i predstavnicima medija, na vrlo uspješnoj suradnji.


Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije

Matije Gupca 78

Virovitica

Tel.: 033/725 280

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.