Kreativno izrađeni simboli Uskrsa na štandu Društva multiple skleroze i Udruge osoba sa invaliditetom

Događaji   |   virovitica.net  |  08.04.2017.
Kreativno izrađeni simboli Uskrsa na štandu Društva multiple skleroze i Udruge osoba sa invaliditetom

Društvo multiple skleroze županije i Udruga osoba sa invaliditetom Virovitice danas su na Trgu kralja Tomislava u Virovitici predstavili rukotvorine iz svojih kreativnih radionica. Na izložbenom štandu mogli su se pronaći brojni ukrasni predmeti koji svojom simbolikom dočaravaju najveći kršćanski blagdan Uskrs. Uz brojne rukotvorine u ponudi je bilo i cvijeća OPG-a Vladimira Počepana iz Rogovca kao donacija ovim društvima. I ove godine u ponudi su bile maslinove grančice koje su građanima podijeljeni uz dobrovoljne priloge.

Današnja kreativna izložba bila je prva od triju izložbi koje će Društvo multiple skleroze županije i Udruga osoba sa invaliditetom Virovitice predstaviti na izložbenom štandu. Uz pomoć volontera i asistenata slijedeće predstavljanje zakazano je za 13.travnja (četvrtak) i 15.travnja (subota) na istom mjestu od 9-12 sati.

Kreativne radove za prikupljanje novčane pomoći u daljnjem radu predstavilo je i društvo distrofičara Virovitice.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.