Društvu multiple skleroze Virovitičko podravske županije Protetika Modular ustupila prostorije

Događaji   |   21.09.2016.
Društvu multiple skleroze Virovitičko podravske županije Protetika Modular ustupila prostorije

Članovi Društva multiple skleroza Virovitičko podravske županije od danas su na novoj adresi. Sa prostora iz stare vojarne koja je bila u ulici Matije Gupca, preselili su u Gajevu ulicu broj 11. Predstavnici Društva dobili ključeve prostorija, besplatno na neodređeno vrijeme, koje je im je na korištenje dala Protetika Modular, tvrtka za proizvodnju ortopedskih pomagala.

Stvari su preseljene u novi prostor i zahvaljujem tvrtki Protetika Modular koja nam je ustupila prostorije ovdje u Gajevoj 11. Hvala i volonterima Društva Mirni Derdić, Karlu Peterfaju, Nini Lehpameru, članici društva Mireli Mrmoš koji su pomogli kod preseljenja ali i sportskoj zajednici Grada Virovitice koja je posudila kombi. Velika je to promjena, od skučenih prostorija koje smo dosad imali u staroj vojarni, ovaj prostor je veći, ima oko 50 kvadrata i sada će nam biti puno lakše organizirati rad, posebno što se tiče održavanja grupnih kreativnih i individualnih radionica. Osim toga, sad ćemo moći dodati i neke nove sadržaje za naše članove, rekao nam je predsjednik Društva Saša Grahovac. A što je još bolje svi oboljeli od multiple skleroze moći će odmah po izlasku iz bolnice, preko HZZO uputnice, podići preporučena ortopedska pomagala upravo u Protetiki Modular koja je vrata do nas, naglasio je Grahovac.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.